biobolt webáruház, webshop

Akciós termékek

Éden Prémium Hidegen Sajtolt Szőlőmagolaj 250ml
Éden Prémium Hidegen Sajtolt Szőlőmagolaj 250ml

bruttó 1.800 Ft
AKCIÓ! - 26%
bruttó 1.329 Ft

További akciós termékek

Közeli lejáratos termékek

Kedvező árú termékek


Étrend-kiegészítők és vitaminok

Vitaminok, étrend-kiegészítők


Öko mosó- és tisztítószerek

Öko Sarok


Gyártó

Ataisz
BioMenü
Biopont
Biopuro
Dr. Milesz
Dr. Steinberger
Eat Real
Éden Prémium
Hadarik Rita
Hujber Öko
Hunorganic
Lives
Mester Család
Natura
Ocso
Pharmacoidea
Solio
Szafi Free
Szafi Reform
Tafedim
Szafi Free Narancsos csoki ízű hajdina keksz/kása alap 200 g
Mennyiség: db
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő
Összetevők: Gluténmentes hajdina (hajdina pehely, puffasztott hajdina), aszalt sárgabarack, narancs őrlemény (7,5%), zsírszegény kakaópor, természetes csokoládé aroma

Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes és vegán termék!

Átlagos tápérték: 100g keksz/kása alapban
Energia: 1376 kJ / 325 kcal
Zsír: 
3 g amelyből telített zsírsavak 
0,7 g
Szénhidrát: 
58,4 g
amelyből cukrok 20,9 g
Rost: 7,5 g
Fehérje: 12,5 g
Só: 0,06 g

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Felhasználási javaslatok:

Főzés nélküli kása készíthető a keverékből, 1 adaghoz: 50 g Szafi Free keksz/kása keverék, 90 g (azaz 0,9 dl) tetszőleges hőmérsékletű növényi tejjel (vagy narancslével) és ízlés szerint édesítővel (pl. 1 tk. Szafi Free ötszörös édesítő) elkeverve. Fogyasszuk gyümölccsel, magokkal, kakaóbab törettel, aszalványokkal elkeverve, megszórva.

Narancsos csoki ízű PUHA zsírszegény vegán keksz vagy müzli szelet (10 db): Hozzávalók: 150 g Szafi Free keksz/kása keverék; 160 g Szafi Free sárgabaracklekvárral elkeverve (ízlés szerint adható hozzá plusz édesítés!).  /A sárgabaracklekvár helyettesíthető 120 g növényi tejhelyettesítővel és édesítőszerrel, vagy 120 g grapefruit lével, narancslével, mandarin lével./
Így készítsük a müzlit: Miután elkevertük az összetevőket és pihentettük 5 percig, egy olaj-sprayvel kifújt tapadásmentes zsírpapírra simítsuk el a masszát vizes kanállal, igazítsuk el téglalap alakúra. Késsel vágjuk be 10 részre a masszát. Amennyiben ropogósabb kérget szeretnénk vékonyan fújjuk le olaj sprayvel. 180 fokon 40 percig süssük, majd a vágás mentén tördeljük el a müzlit.

Így készítsük a kekszet: Miután pihentettük a masszát, egy olaj sprayvel kifújt tapadásmentes zsírpapírra adagoljuk (10 db-ot) egy kiskanál segítéségével, amit végül vizes kanállal elsimítunk. 180 fokon 40 perc alatt süssük készre, sütés előtt lefújhatjuk olaj sprayvel, amennyiben ropogósabb kekszet szeretnénk kapni.

Kihűlve fogyasztandó (akkor éri el a tökéletes állagot, ugyanis picit még keményedik!).

Uzsonnás zacskóban, szobahőmérsékleten tárolandó!

Megjegyzés, tipp: adhatunk hozzá egy marék darált diót, amennyiben zserbó ízű kekszet szeretnénk kapni, ill. diéta szerinti olvasztott csokival is bevonhatjuk.

Fogyaszthatjuk müzli keverékként is joghurttal elkeverve, ízlés szerint tovább gazdagítható egyéb aszalványokkal, magokkal, csoki darabokkal, édesítőszerrel, esetleg friss gyümölcsökkel.

 

Kulcsszavak: szafi, free, gluténmentes, tejmentes, vegán, narancsos, csokis, kása, keksz, hajdina

Gyártó: Szafi Free




A SZAFI TERMÉKEKBŐL - A GYÁRTÓ TÁJÉKOZTATÁSA SZERINT- ÁTMENETI KÉSZLETHIÁNY VAN JELENLEG!!!

A Szafi Free termékek összetett élelmiszer-allergiával és intoleranciával élőknek készültek, ugyanis semmilyen jelölendő allergén anyagot nem tartalmaznak!
Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, olajos magvaktól mentes, továbbá hozzáadott cukortól mentes, kukoricamentes, burgonyamentes, rizsmentes és vegán alapanyagokból készültek, és a hozzájuk tartozó alapreceptek is vegánok.
A Szafi Free termékekhez tartozó alapreceptekhez nem kell plusz zsiradékot adni, ezért az így készített ételek zsírszegények (100 g elkészített ételben kevesebb, mint 3 gramm zsírt tartalmaznak) !
A lisztkeverékek élelmi rostokban gazdagok, mely egyrészt az alapanyagként szereplő gluténmentes lisztekből (hajdinaliszt, kölesliszt, cirokliszt), másrészt rostkészítményekből (mint amilyenek az útifűmaghéj, bambuszrost-liszt) ered.
A receptek nagyon könnyen elkészíthetőek, nem igényelnek semmilyen sütési vagy főzési tudományt.
Megtekintve: 32
Nyomtatás Küldés egy ismerősnek KedvencekhezKérdés küldéseÁrfigyelő


   Fontos információk    Tárhely szolgáltatónk    Ti írtátok
235694136913495