Akciós termékek

Éden Prémium Kölesliszt 500 g
Éden Prémium Kölesliszt 500 g

bruttó 440 Ft
AKCIÓ! - 25%
bruttó 330 Ft

További akciós termékek

Étrend-kiegészítők és vitaminok

Öko mosó- és tisztítószerek

Gyártó

Ataisz
BioMenü
Biopont
Biopuro
Dr. Milesz
Dr. Steinberger
Eat Real
Éden Prémium
Hadarik Rita
Hujber Öko
Hunorganic
Lives
Mester Család
Natura
Ocso
Pharmacoidea
Solio
Szafi Free
Szafi Reform
Tafedim
Fontos információk

A Vegatár Webáruház egy internetes áruház, a honlapon található információk a gyártók, forgalmazók, szállítók valamint publikus szakirodalmak és folyóiratok információi – ezek tartalmáért áruházunk a felelősséget nem vállalja. Az ezen az oldalon található információk önmagukban nem alkalmasak arra, hogy a betegek, páciensek, saját diagnózist állítsanak fel, vagy az itt talált információkat bármilyen egyéb módon önmaguk gyógyítására használják. 
 
Webáruházunk nem foglalkozik tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánod felhasznáni, úgy előtte kérdezd meg orvosodat, gyógyszerészedet! Minden esetben figyelmesen olvasd el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót! 

Az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal az itt megosztott tartalmak felhasználásából eredő egészségügyi problémákért, még akkor sem, ha az adott tartalmat szakorvos véleményezte.
 
A félreértések elkerülése érdekében, ha bármilyen kétséged, kérdésed van, vásárlás előtt tedd fel bátran kérdéseidet, mi is igyekszünk teljes körű tájékoztatást nyújtani. 
 
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van.

Kérlek, a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vedd figyelembe!
 


KAPCSOLAT

   +36 70 6415168 (9-15 óra)
   6760 Kistelek, Kossuth u. 13
   Üzenet küldése

HÍRLEVÉL


235694136913495